Arvika Näringslivscentrum

Inte från Arvika Näringslivscentrum?

Nyheter

Prenumerera på den här bloggen

Våren - 2017

Vi hälsar dig välkommen att använda ITSL som lärplattform.
Jag är systemadministratör på vår del av denna och du kan kontakta mig endera genom att skicka ett meddela via meddelandefunktionen (sök på systemadministratör) eller via e-post info.it@aanc.se.
Om du behöver få tag i mig personligen, var vänlig söka mig via receptionen.
//PeO Åstbom

2017-01-09 11:41

Håll uppsikt över dina personliga saker

Vi har många som besöker huset varje dag. Statistiskt sett så ökar då risken för stölder. Se till att du håller noggrann uppsyn över dina personliga saker.
Se också till att du stänger av datorn när du lämnar arbets-/studieplatsen så ingen obehörig kan få åtkomst till dina personligt sparade arbeten.

Hälsningar
Marianne Kjemperud - receptionsansvarig
PeO Åstbom - IT-ansvarig

2015-08-04 11:49

Viktig information

Det kan vara lite rörigt i början av studieperioden men nu hoppas vi att du fått ordning på dina kurser och att du, om du behöver, gjort din webbansökan om studiemedel hos CSN. Det tar några veckor innan de fattar beslut och du får göra din studieförsäkran på Mina sidor. Vi på Vägledningscentrum vill påminna dig om att du MÅSTE meddela CSN om det blir några förändringar i dina studier. Om du blir sjuk så ska du anmäla till Försäkringskassan. Om du gör avbrott i kurser måste du också meddela CSN själv. Får du för mycket studiemedel kan du bli återbetalningsskyldig – det gäller även bidragsdelen, om du inte genomför det du sagt att du ska! Det kan också påverka dina framtida möjligheter att få studiemedel!


Du är välkommen till oss på Vägledningscentrum om du har några frågor!


Du kan också maila gunvor.ekman(at)aanc.se eller bea.melwinson(at)aanc.se eller ring oss på 0570-749 287 eller 0570-749 289

2014-08-04 19:38

Välj språk
Svenska